Waarom Alleszeggend.nl?

Alleszeggend.nl is de plek waar je de teksten van Papaver vindt.

Vaak is het meest waardevolle wat je aan iemand kan geven, je medeleven. Het laten weten dat je aan iemand denkt in een zware periode. Het vertrouwen overbrengen dat het wel goedkomt of het geven van moed om door te gaan. Maar zeker ook de mijlpalen als het meevieren van een verjaardag of het behalen van een rijbewijs. 

Maar hoe verwoord je je gevoel of hetgeen je wilt zeggen? Dat is wat veel mensen vaak lastig vinden. Met de kaarten van Papaver heb je de juiste woorden in handen. Meer dan je naam erbij zetten is vaak niet nodig.

De vormgeving van de tekst geeft de boodschap extra kracht. Een witte kaart met zwarte letters, rechts uitgelijnd, verdeeld in zinnen met allemaal een punt. Net even anders en bedoeld om de nadruk te voelen per woord of zin in de tekst. Er is geen afleiding van ander beeldmateriaal.

Het gaat om het overbrengen van een gevoel, zodat de ander zich gezien of begrepen voelt door jou. En soms zijn de teksten misschien ook wel een goede reminder voor jezelf. 

Dit is wat anderen erover zeggen.

Papavers teksten zijn gedrukt op stevig wit, hoog kwalitatief 350 grams PlanoSuperior® papier. PlanoSuperior® is een houtvrij, helderwit, ongestreken papier met een hoge witheid. Het egale doorzicht en hoge opdikking geven het papier een unieke visuele uitstraling. Het heeft een glad oppervlak en draagt het FSC merk, EU Ecolabel en is chloorvrij.

We laten onze kaarten bewust lokaal drukken bij Antop in Zevenaar.  

En wie is dan Papaver?

Papaver, dat ben ik, ik maak de teksten. Papaver is niet mijn echte naam, maar wel mijn 'schrijf-naam'. Ik ben Janneke van den Eerenbeemt-Venhorst, 44 jaar en woon samen met Joos, onze hond en kippen in Zevenaar op een heerlijke plek.

Papavers teksten kunnen dromerig en melancholisch zijn. Ze kan kleine momenten zichtbaar maken door ze juist uit te vergroten. De teksten zijn eerlijk en positief, soms versterkt met humor, zonder het moeilijke te ontkennen. 

Planten van de papaverfamilie zijn pioniersplanten, denk aan klaprozen die overal opkomen waar de grond flink omgewoeld is. Ze weten op de meest onmogelijke plekken te ontkiemen. En dan ook nog rijkelijk te bloeien waarbij hun tere blaadjes kleurrijk de aandacht trekken. Ze waaien mee in de wind zonder te knakken.

Die combinatie van kwetsbaarheid en kracht, dat is Papaver.

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, wat er achter de schermen gebeurt en waar we zoal mee bezig zijn, dan kun je ons volgen op Instagram. Dat vinden we erg leuk!