Gratis verzending vanaf €65

Waarom Alleszeggend.nl?

Alleszeggend.nl is de plek waar je de teksten van Papaver vindt.

Vaak is het meest waardevolle dat je aan iemand kunt geven, je medeleven, het laten weten dat je aan iemand denkt in een zware periode of juist het vertrouwen overbrengen dat het wel goedkomt. Het meevieren van een verjaardag tot het geven van de moed om door te gaan. Laten weten dat je begrijpt wat er speelt. Het uitdrukken van je gevoel.

Maar hoe verwoord je je gevoel of hetgeen je wilt zeggen? Dat is wat veel mensen vaak lastig vinden. Met de kaarten van Papaver heb je de juiste woorden in handen. Meer dan je naam erbij zetten is vaak niet nodig.

Treffend en zonder afleiding: de vormgeving van de teksten geeft de boodschap extra kracht. Witte kaarten met zwarte letters, rechts uitgelijnd, verdeeld in zinnen met allemaal een punt. Net even anders en bedoeld om de nadruk te voelen in de tekst.

Het overbrengen van gevoel, zodat de ander zich gezien of begrepen voelt door jou. En soms zijn de teksten misschien ook wel een goede reminder aan jezelf. 

Dit is wat anderen erover zeggen.

Papavers teksten zijn gedrukt op stevig wit, hoog kwalitatief 350 grams PlanoSuperior® papier. PlanoSuperior® is een houtvrij, helderwit, ongestreken papier met een hoge witheid. Het egale doorzicht en hoge opdikking geven het papier een unieke visuele uitstraling. Het heeft een glad oppervlak en draagt het FSC merk, EU Ecolabel en is chloorvrij.

We laten onze kaarten bewust lokaal drukken bij Antop in Zevenaar.  

En wie is dan Papaver?

Papaver, dat ben ik, ik schrijf de teksten. Papaver is niet mijn echte naam, maar wel mijn 'schrijf-naam'. Ik ben Janneke van den Eerenbeemt-Venhorst, 43 jaar en samen met Joos, onze hond en kippen woon ik in Zevenaar op een heerlijke plek.

Papavers teksten kunnen dromerig zijn en melancholisch. Kleine momenten zichtbaar maken door ze uit te vergroten. Positief, soms versterkt met humor, zonder het moeilijke te ontkennen.

Planten van de papaverfamilie zijn pioniersplanten, denk aan klaprozen die overal opkomen waar de grond flink omgewoeld is. Ze weten op de meest onmogelijke plekken te ontkiemen. En dan ook nog rijkelijk te bloeien waarbij hun tere blaadjes kleurrijk de aandacht trekken. Ze waaien mee in de wind zonder te knakken.

Die combinatie van kwetsbaarheid en kracht, dat is Papaver.

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, wat er achter de schermen gebeurt en waar we zoal mee bezig zijn, dan kun je ons volgen op Instagram. Dat vinden we erg leuk!