Waarom Alleszeggend.nl?

Alleszeggend.nl is het resultaat van de vraag naar unieke, herkenbare en veelzeggende teksten. Veelzeggend, beter nog: alleszeggend. Alleszeggend.nl is de plek waar je de teksten van Papaver vindt.

Woorden en zinnen als cadeautje. Voor iemand aan wie je duidelijk wilt maken dat je aan hen denkt, dat je meeleeft en dat je hen begrijpt. Vaak is dat het meest waardevolle dat je kunt geven. Speciaal van jou.

Maar hoe verwoord je je gevoel of hetgeen je wilt zeggen? Dat is wat veel mensen vaak lastig vinden. Met de kaarten van Papaver heb je de juiste woorden in handen. Meer dan je naam erbij zetten is vaak niet nodig.

In de zoektocht naar mooie teksten viel op dat ze vaak lang en algemeen waren. En dat terwijl je het liefste iets kort, krachtig, treffend en boordevol emotie wilt overbrengen. Dát werd de missie van Papaver met haar teksten en deze site. En dat zie je terug in onze collectie en in de vormgeving van de teksten. Dit is wat anderen erover zeggen.

Papavers teksten zijn gedrukt op een stevig wit, hoog kwalitatieve papiersoort. We hebben ervoor gekozen om onze website www.alleszeggend.nl waar onze kaarten te bestellen zijn, niet op de kaart zelf te zetten. Dan doe jij moeite om de beste, mooiste of meest passende tekst te vinden voor jouw gelegenheid en dan gebruiken wij die kaart om reclame te maken voor de website. Dat willen we niet. Jouw kaart, jouw moment. Geen reclame. 

En wie is dan Papaver?

Papaver, dat ben ik, ik schrijf de teksten. Papaver is niet mijn echte naam, maar wel mijn 'schrijf-naam'. Ik ben Janneke van den Eerenbeemt-Venhorst, 42 jaar en getrouwd met Joos. Samen met onze hond en kippen wonen we in Zevenaar op een heerlijke plek. 

Papaver kan dromerig zijn en melancholisch. Ze blijft positief, zonder het moeilijke te ontkennen en kan extra genieten van momenten door ze uit te vergroten.

Planten van de papaverfamilie zijn pioniersplanten, denk aan klaprozen die overal opkomen waar de grond flink omgewoeld is. Ze weten op de meest onmogelijke plekken te ontkiemen. En dan ook nog rijkelijk te bloeien waarbij hun tere blaadjes kleurrijk de aandacht trekken. Ze waaien mee in de wind zonder te knakken.

Die combinatie van kwetsbaarheid en kracht, dat is Papaver!

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, dan kun je ons volgen op Instagram