Waarom Alleszeggend.nl?

Alleszeggend.nl is het resultaat van de vraag naar unieke, herkenbare en veelzeggende teksten. Veelzeggend, beter nog: alleszeggend. Alleszeggend.nl is de plek waar je de teksten van Papaver vindt.

Woorden en zinnen als cadeautje. Voor iemand aan wie je duidelijk wilt maken dat je aan hen denkt, dat je meeleeft en dat je hen begrijpt. Vaak is dat het meest waardevolle dat je kunt geven.

Maar hoe verwoord je je gevoel of hetgeen je wilt zeggen? Dat is wat veel mensen vaak lastig vinden. Met de kaarten van Papaver heb je de juiste woorden in handen. Meer dan je naam erbij zetten is vaak niet nodig.

De vormgeving draagt de tekst en geeft het extra krachtig, treffend zonder afleiding van plaatjes of ander beeldmateriaal. Dát is de missie van Papaver met haar teksten en deze site. En dat zie je terug in onze collectie en in de vormgeving van de teksten. Dit is wat anderen erover zeggen.

Papavers teksten zijn gedrukt op stevig wit, hoog kwalitatief 350 grams PlanoSuperior® papier. PlanoSuperior® is een houtvrij, helderwit, ongestreken papier met een hoge witheid. Het egale doorzicht en hoge opdikking geven het papier een unieke visuele uitstraling. Het heeft een glad oppervlak en draagt het FSC merk, EU Ecolabel en is chloorvrij.

We laten onze kaarten bewust lokaal drukken bij Antop in Zevenaar. 

En wie is dan Papaver?

Papaver, dat ben ik, ik schrijf de teksten. Papaver is niet mijn echte naam, maar wel mijn 'schrijf-naam'. Ik ben Janneke van den Eerenbeemt-Venhorst, 42 jaar en getrouwd met Joos. Samen met onze hond en kippen wonen we in Zevenaar op een heerlijke plek. 

Papaver kan dromerig zijn en melancholisch. Ze blijft positief, soms versterkt met humor, zonder het moeilijke te ontkennen en kan extra genieten van momenten door ze uit te vergroten.

Planten van de papaverfamilie zijn pioniersplanten, denk aan klaprozen die overal opkomen waar de grond flink omgewoeld is. Ze weten op de meest onmogelijke plekken te ontkiemen. En dan ook nog rijkelijk te bloeien waarbij hun tere blaadjes kleurrijk de aandacht trekken. Ze waaien mee in de wind zonder te knakken.

Die combinatie van kwetsbaarheid en kracht, dat is Papaver!

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, dan kun je ons volgen op Instagram