Business 2 business

Goed nieuws!

De producten van Alleszeggend.nl kun je nu ook in je eigen winkel verkopen. Neem dan contact met ons op via e-mail of onze contactpagina Dan krijg je een inkoopcode om als retailer onze producten via deze website in te kopen. 

Je kunt ons uiteraard ook vinden op Ankorstore en Orderchamp. als je dat makkelijker vindt.

Ankorstore en Orderchamp zijn beide digitale inkoopplatformen voor onafhankelijke retailers en inspirerende merken uit heel Europa. Je kunt er op een makkelijke manier online inkopen bij Alleszeggend.nl en nog veel meer andere leuke merken.

NB. Extra interessant is het wanneer je als retailer voor het eerst gaat inkopen op deze platformen, lees dan onderstaande goed door.

Bij Ankorstore krijg je, na de akkoord bevonden registratie als retailer, een tegoedbon t.w.v. €100 om producten in te kopen bij Alleszeggend.nl. 

Bij Orderchamp geldt dat je na de akkoord bevonden registratie als retailer een tegoedbon van €100 krijgt om vrij te besteden op Orderchamp aan de producten van Alleszeggend.nl.

 

Mocht je er niet uitkomen of mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Het is altijd leuk als iemand interesse heeft en we helpen je graag!