Business 2 business

Goed nieuws!

De producten van Alleszeggend.nl kun je ook in je eigen winkel verkopen. Lijkt je dat leuk? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze contactpagina. Uiteraard mag je ook bellen of een appje sturen. Dan bespreken we de voorwaarden en krijg je een inkoopcode om als retailer onze producten via deze website in te kopen.

Je kunt ons ook vinden op Orderchamp als je dat prettig inkopen vindt. Orderchamp is een online inkoopbeurs voor onafhankelijke retailers en merken. Je kunt er op een makkelijke manier online inkopen bij Alleszeggend en nog veel meer andere leuke merken.

NB. Extra interessant is het wanneer je als retailer voor het eerst gaat inkopen via Orderchamp, lees dan onderstaande goed door.

Bij Orderchamp geldt dat je na de akkoord bevonden registratie als retailer een tegoedbon van €100 krijgt om vrij te besteden op Orderchamp aan de producten van Alleszeggend.nl. Wanneer je op onderstaande Wholesale button klikt, verwijst hij je automatisch door.

Mocht je er niet uitkomen of mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Het is altijd leuk als iemand interesse heeft en we helpen je graag!

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, wat er achter de schermen gebeurt en waar we zoal mee bezig zijn, dan kun je ons volgen op Instagram. Dat vinden we erg leuk!