Maatwerk

Wil je écht uniek zijn, dan kan Papaver kijken of ze vanuit de door jou aangeleverde informatie een mooie, persoonlijke tekst kan maken. Speciaal voor de persoon of gelegenheid die je in gedachten hebt.

Je hebt daarna drie opties om jouw tekst te verwerken tot iets unieks:

1. Je kunt jouw tekst laten afdrukken geheel in de stijl van Papaver. Op de bekende stevige, witte wenskaarten van 10,4cm x 14,8cm met zwarte tekst voorop en een klaproosje op de achterkant. Je betaalt dan €25 eenmalig voor de unieke tekst. Daarbovenop komen de kosten voor het drukken van jouw speciale kaart. Dit kan al vanaf 1 exemplaar. Hoe meer we er drukken, hoe lager de prijs per kaart:

01 t/m 05 kaarten = €4,25 per stuk

06 t/m 10 kaarten = €3,75 per stuk

11 t/m 15 kaarten = €3,50 per stuk

16 t/m 20 kaarten = €3,35 per stuk

Wil je meer dan 20 kaarten, dan bespreken we de opties gezamenlijk. 

2. We kunnen jouw tekst 'verpakken' als een kunstwerkje van myBLOX. Kijk op Papaver | myBLOX hoe dat eruitziet (je kunt daar ook uit de bestaande collectie van Papaver teksten kiezen).

Als je voor maatwerk gaat en een eigen tekst wilt, dan zijn de kosten eenmalig €25 bovenop de kosten van de gekozen afmeting myBLOX. Je kiest daarna zelf hoeveel myBLOX je dan wilt. We bespreken samen hoe dit in zijn werk gaat tijdens het proces waarin we jouw tekst maken. 

3. Het kan zijn dat je alleen een digitale versie wilt. Dat kan ook! Je betaalt dan enkel de kosten van de unieke tekst, namelijk €25. We sturen je dan via email de voor jou gemaakte tekst in PDF-format of JPEG.

Neem gerust contact met ons op

Wil jij ook een eigen tekst? Bijvoorbeeld als uitnodiging, om cadeau te doen of gewoon voor jezelf, stuur ons een e-mail of gebruik de contactpagina. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op. 

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, dan kun je ons volgen op Instagram.