Maatwerk

Wil je écht uniek zijn, dan kan een persoonlijke tekst gemaakt worden speciaal voor de persoon of gelegenheid die je in gedachte hebt. 

Ook zakelijks gezien is een gepersonaliseerde tekst voor klantrelaties of werknemers een mooi idee. We staan open voor veel manieren van samenwerken dus neem gerust contact op voor meer informatie of mogelijkheden. Het is altijd leuk om samen te brainstormen.

Je hebt twee opties om jouw tekst te verwerken tot iets unieks:

1. Te leveren als kaart in het door jouw gewenste formaat. Standaard is dat een A6 wenskaart, maar kleiner of groter behoort ook tot de mogelijkheden. Het evt. logo van het bedrijf is op de achterkant van de kaart te plaatsen. 

2. We kunnen jouw tekst 'verpakken' als een kunstwerkje van myBLOX. Kijk op Alleszeggend| myBLOX hoe dat volledig handgemaakte werk eruitziet.

Neem gerust contact met ons op

Wil jij ook een eigen tekst? Bijvoorbeeld als uitnodiging, om cadeau te doen of gewoon voor jezelf, stuur ons een e-mail of gebruik de contactpagina. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op. 

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, wat er achter de schermen gebeurt en waar we zoal mee bezig zijn, dan kun je ons volgen op Instagram. Dat vinden we erg leuk!