Maatwerk

Wil je écht uniek zijn, dan kan een persoonlijke tekst gemaakt worden speciaal voor de persoon of gelegenheid die je in gedachte hebt. Voor een op maat gemaakte tekst betaal je €75 excl. BTW. Daarbij komen nog de kosten van de kaart en/of kaarten. Dit is afhankelijk van de maat en de hoeveelheid kaarten die je afneemt. 

Ook zakelijks gezien is een gepersonaliseerde tekst voor klantrelaties of werknemers een mooi idee. We staan open voor veel manieren van samenwerken dus neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of de mogelijkheden. Het is sowieso altijd leuk om samen te brainstormen.

Er zijn drie opties om jouw tekst te verwerken tot iets unieks:

1. Te leveren als kaart in het door jouw gewenste formaat. Standaard is dat een A6 wenskaart, maar kleiner of groter behoort ook tot de mogelijkheden. Tot een groot posterformaat aan toe. Het personaliseren dmv een logo van het bedrijf is mogelijk. Onderstaand een aantal voorbeelden.

2. We kunnen jouw tekst verwerken op een kaarsje. Hierbij wordt de tekst passend gemaakt voor op een Lichtpuntje in de omgekeerde kleuren zwart met witte letters. De kosten voor een kaarsje zijn €10 exclusief de kosten voor het ontwerp van de op maat gemaakte tekst. 

3. We kunnen jouw tekst 'verpakken' als een myBLOX kunstwerkje. Hierbij wordt de tekst passend in een vierkant gemaakt en afgedrukt op speciaal fotopapier. Daarna wordt dit verwerkt op hout en afgewerkt met een met de hand gegoten epoxy laag. Kijk op Alleszeggend| myBLOX als je alles te weten wilt komen over deze leuke kunstwerkjes. Dit zijn bijzondere cadeautjes!

De prijzen voor een myBLOX exclusief de ontworpen tekst variëren van €12,50 voor een kleine versie van 5cm bij 5cm en €16,50 voor een middel versie van 7,5cm bij 7,5cm tot €19,50 voor de grote versie van 10cm bij 10cm.

Neem gerust contact met ons op

Wil jij ook een eigen tekst? Bijvoorbeeld als uitnodiging, om cadeau te doen of gewoon voor jezelf, stuur ons een e-mail of gebruik de contactpagina. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Appen mag ook. 

Wil je de hoogte blijven van het laatste nieuws, wat er achter de schermen gebeurt en waar we zoal mee bezig zijn, dan kun je ons volgen op Instagram. Dat vinden we erg leuk!